Graffiti

U komt bij uw huis of bedrijfspand aan en ziet dat er graffiti op is gespoten, dat is natuurlijk niet de bedoeling. U onderhoudt uw pand altijd goed en het ziet er verzorgd uit, daarom wilt u de graffiti zo snel mogelijk verwijderen.

We kunnen op verschillende manieren een graffiti verwijderen. Afhankelijk van de ondergrond en het type verf kiezen wij de beste techniek!
Hieronder leest u meer over de verschillende technieken.

Heeft u last van graffiti en wilt u dat dit zo snel mogelijk verwijderd wordt?
Bel ons direct!

Graffiti verwijderen door stoomcleanen
Hierbij reinigen we het oppervlak met heet water onder hoge druk. De verf wordt door de hoge temperatuur week en lost op in het water. Het voordeel is dat we hierbij geen agressieve reinigingsmiddelen hoeven te gebruiken.

Graffiti verwijderen met reinigingsmiddel
Sommige graffiti’s laten zich makkelijk verwijderen met een reinigingsmiddel. We gebruiken hierbij zoveel mogelijk biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Dit passen we vaak toe op gladde of geschilderde (niet- minerale) oppervlakken.

Graffiti verwijderen door middel van stralen
Een derde mogelijkheid is om de graffiti te verwijderen door middel van stralen. Hierbij mengen we water met een straalmiddel. Dit straalmiddel kan zeer zacht zijn zodat we de ondergrond niet beschadigen. Dit mengsel van water met straalmiddel blazen we vervolgens tegen de ondergrond.

Kortom: voor elke graffiti en elke ondergrond hebben wij een oplossing